50% ОТСТЪПКА + БЪРЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА

УНИКАЛЕН И РЕВОЛЮЦИОНЕН ЧИФТ ОЧИЛА

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+6520 Положителни отзиви

 54.95 лв   109 лв

📦 Наличност в наличност:
ОСТАВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 7 БРОЯ 92%

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Полурегулируеми градуирани лещи с антирефлексна технология и променлива градация

Само един чифт очила с всички необходими разделения, за да не се налага повече да сменяте очилата. Може да се използва само един чифт, дори ако имате различни разделители за всяко око.

 

ЗАЩО ДА ГО КУПИТЕ

МОЖЕТЕ ДА ГИ ОБМЕНЯТЕ И СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ.

Без значение на колко градуса се намират очите ви, благодарение на функциите за полуавторегулация лещите се адаптират към това, което гледате, и всички хора могат да ги използват.

УДОБЕН И ИЗДРЪЖЛИВ

Изключително устойчиви, удобни и със стил! – Изработени са от висококачествени материали и имат модерен дизайн Идеални са както за жени, така и за мъже!

КАК РАБОТИ?

Просто сложете очилата OnePowerZoom и очите ви спонтанно и полуавтоматично ще намерят идеалния фокус според това, което гледате.

Ще бъдете 100% защитени от слънцето и ултравиолетовите лъчи, ще можете да четете хубава книга на плажа и да ги използвате за наблюдение от разстояние или когато сте уморени. Това е революционната технология Flex Focus Optics, която е подходяща и за късогледство и астигматизъм.

ОДОБРЕНИ ОТ ОФТАЛМОЛОЗИ

OnePowerZoom е продукт, който е тестван и сертифициран като медицинско изделие.

 

Това е революционен продукт, който позволява на всеки да гледа добре както наблизо, така и надалеч, без да носи няколко чифта очила.

 

Освен това те са чудесно средство за борба с умората на очите и противодействие на синята светлина, излъчвана от технологичните устройства.”

КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ

➡️ OnePowerZoom® на ПОЛОВИННА ЦЕНА!

Попълнете формуляра по-долу сега, за да получите OnePowerZoom® с 50% отстъпка