50% ΈΚΠΤΩΣΗ + ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΉ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΑΡΧΗΓΊΑ

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+6520 Θετικά σχόλια

 29.95€   60.00€

📦 Διαθεσιμότητα σε απόθεμα:
ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 7 ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ 92%

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Φακοί αυτόματης διαβάθμισης με αντι-ανακλαστική τεχνολογία και μεταβλητή διαβάθμιση

 

Μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά με όλα τα απαραίτητα τμήματα, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε πια γυαλιά. Μόνο ένα ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ακόμη και αν έχετε διαφορετικά διαχωριστικά για κάθε μάτι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΆΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΣΑΣ.

Ανεξάρτητα από το βαθμό του ματιού, χάρη στις λειτουργίες αυτόματης προσαρμογής, οι φακοί προσαρμόζονται σε αυτό που κοιτάτε και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν.

 

ΆΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΌ

Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν μοντέρνο σχεδιασμό Ιδανικά τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες!

ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ;

Απλά φορέστε τα γυαλιά OnePowerZoom και τα μάτια σας θα βρουν αυθόρμητα και αυτόματα την τέλεια εστίαση ανάλογα με το τι κοιτάτε.

 

Θα είστε 100% προστατευμένοι από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία, θα μπορείτε να διαβάζετε ένα καλό βιβλίο στην παραλία και να τα χρησιμοποιείτε για απομακρυσμένη θέαση ή όταν είστε κουρασμένοι. 

Πρόκειται για την επαναστατική τεχνολογία Flex Focus Optics, η οποία είναι επίσης κατάλληλη για μυωπία και αστιγματισμό.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΠΌ ΟΦΘΑΛΜΙΆΤΡΟΥΣ

Το OnePowerZoom είναι ένα προϊόν που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί ως ιατρική συσκευή.

Πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να βλέπει καλά τόσο κοντά όσο και μακριά χωρίς να φοράει πολλαπλά ζευγάρια γυαλιών.

Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταπολέμηση της κόπωσης των ματιών και την αντιμετώπιση του μπλε φωτός που εκπέμπουν οι τεχνολογικές συσκευές”.

ΤΙ ΛΈΝΕ ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ

➡️ OnePowerZoom® στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα τώρα για να αποκτήσετε το OnePowerZoom® με έκπτωση 50%